Handlekurv 0
hender

Den Gode Baker

Håndverk og lokal forankring

Den Gode Baker startet i liten skala på bakrommet i Den Gode Landhandel i Sandefjord. Kim Christoffersen, tidligere fabrikkbløtekakebaker fra Danmark, hadde fått nok av halvfabrikater og tilsetningsstoffer, han hadde stiftet bekjentskap med økologisk produksjon på Camphill-landsbyen Vidaråsen og hadde klare idéer om hva bakerhåndverket faktisk dreide seg om

I dag har Den Gode Baker 7 ansatte i eget bakeri, steker ferske brød, kaker og pizza fem ganger i uken og er en av Norges største leverandører av økologiske bakevarer.

Kim og kollegaene er også eksperter på spelt, og mange av produktene er basert på dette unike kornet. Alt mel i produksjonen er ferskmalt, og Den Gode Baker bruker lokale leverandører og samarbeidspartnere der det er mulig.

Vi baker store, vi baker små…

… og vi baker noe med sukker på.

Den Gode Baker har et produktspekter som spenner fra himmelsk godt Esekielsbrød til kokostopper, gulrotkake, speltprodukter og bakevarer uten gjær. Nedenfor finner du en grov oversikt over hvordan vi tilbringer natten på bakeriet. Kontakt oss hvis du ønsker en fullstendig produkt- og prisliste eller besøk en av våre forhandlere.

Vi tror på håndverket

Gammel kunnskap, lang erfaring og kjærlighet til håndverket er rammen rundt Den Gode Baker. Vi bruker den tiden det tar, stresser aldri deigen, steker helt ferdig og pakker når temperaturen er den rette. Brødene ser kanskje ikke alltid perfekte ut, men når maten er klar er vi stolte av å kunne tilby noe vi mer enn gjerne spiser selv.

Du kan stole på oss

Du kan stole på oss. Vi finner ikke på historier for å gjøre oss mer spennende eller ekte enn vi er.  Vi bruker ikke tilsetningsstoffer i deigen, vi velger alltid de mest miljøriktige løsningene, og tenker på verden og menneskene omkring oss. Ikke fordi vi tror det selger bedre, men fordi vi tror på det selv.

Vi er passe store

Vi er et mellomstort bakeri med røtter i lokalmiljøet og en historie som startet i en liten landhandel med bakeri på bakrommet. At vi har valgt å drive litt større i dag er ikke til hinder for at vi fortsatt tar vare på de verdiene som var viktige for oss da vi begynte.